2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Oplæg med Andreas Lloyd til Frivillig Fredag

2024-09-12 01:16:16

Andreas Lloyd holder inspirationsoplæg, når Frivilligværket og Randers Bibliotek inviterer til Frivillig Fredag d. 27. september 2024 kl. 16-20 på Randers Bibliotek. 

Mærk demokratiet på egen krop!
Vi taler meget om, hvor vigtigt demokrati er, men vi glemmer, at det ofte hverken er særlig sjovt, let eller motiverende at tage del i. Og for mange af os bliver demokrati let en tilskuersport, hvor vi følger med i, hvad der foregår på rådhuset eller Christiansborg – uden at gøre noget selv. Hvordan kan vi gøre demokrati til en deltagersport, så det kan mærkes med hele kroppen?

Med afsæt i sin bog "Følelsen af demokrati" giver Andreas Lloyd svaret. Han fortæller om sine egne erfaringer og giver inspiration til, hvordan både det store og det lille demokrati kan blive mere sjovt og engagerende. Oplægget er for demokrati-talenter i alle aldre. Både nybegynderne (også dem, der har nået en alder, hvor det er svært at indrømme, at der er noget, som man aldrig rigtig har fået lært) og de erfarne (også dem, der trænger til at mærke, at demokrati også kan give mere energi, end det tager).

 

Om Andreas Lloyd
Andreas Lloyd er uddannet antropolog og selvstændig konsulent med fokus på demokratisk værtskab. Han har været drivkraft i en række nyskabende danske civilsamfundsinitiativer – bl.a. Københavns Fødevarefællesskab, Borgerlyst, Samtalesaloner og Medborgerne. Han har skrevet bøgerne “Borgerlyst – Handlekraft i hverdagen” (2013) og “Samtalesaloner – små skub, der får folk til at falde i snak” (2016) sammen med Nadja Pass. Hans seneste bog “Følelsen af demokrati” udkom i foråret 2023 på forlaget Ordskælv.

Tilmeld dig Frivillig Fredag

Besøg Andreas Lloyds hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter