2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Søg midler fra Randerskalenderen

2024-02-20 13:01:44

Vi er glade for og stolte over, at Randerskalenderen igen i år har valgt at donere en del af overskuddet fra salg af kalenderen til frivillige sociale initiativer i Randers. I år skal vi både dele overskuddet fra salget af Randerskalenderen fra 2022 og 2023 ud. Der er i alt 50.000 kr. i puljen.

Foreninger kan søge om midler fra Randerskalenderen
Alle foreninger med et socialt sigte kan ansøge om, at få del i midlerne fra Randers kalenderen. I skal udfylde et ansøgningsskema, hvis I vil søge om midler fra Randerskalenderen. Vi ser frem til at læse jeres ansøgning, og er spændte på, hvad I søger midler til. Vi vil især gerne have ansøgninger fra mindre foreninger, hvor et beløb på 10.000-15.000 kr. gør en forskel.

Ansøgningsfristen er den 20. marts 2024.

Link til ansøgningsskema 

 

Uddeling af midler fra Randerskalenderen
Mandag den 8. april kl. 18-20 inviterer vi til et festligt arrangement, hvor vi deler overskuddet fra Randerskalenderen ud til frivillige foreninger og sociale initiativer i Randers Kommune. 

Se mere om arrangementet og tilmeld dig

 

Afstemning om, hvem der skal modtage midlerne
Alle frivillige i Randers får mulighed for at stemme på, hvilke foreninger der skal have midlerne. Der vil også være et dommerpanel, som er med til at afgøre, hvilke foreninger og initiativer der skal have del i midlerne. Nærmere information om afstemningen følger. 

 

Hvad er Randerskelenderen?
Randerskalenderen er din lokale julekelender. Bag hver låge gemmer der sig en gave til en lokale virksomhed. Det kan fx være gode oplevelser sammen med dem, du holder af. 

Se mere om Randerskalenderen

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter